Çivril'in İYİleri Piknikte Stres Attı

Çivril'in İYİleri Piknikte Stres Attı

İYİ Parti Çivril ilçe Başkanlığı tarafından Partililer,Yönetim Kurulu Üyeleri ve ailelerinin katıldığı birlik ve beraberlik pikniği düzenlendi.

A+A-

Pikniğe İYİ Parti Çivril İlçe başkanı Celal Tort ile Millet ittifakı Belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve parti yöneticileri ile Denizli önceki dönem İl Başkanı Hasan Akgün katıldı. Ahmetçik Mesire alanında yapılan pikniğe çok sayıda teşkilat mensubu katılırken birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Birlik Beraberlik Mesajı

Pikniğe katılanlara yerel seçimler ve parti çalışmalarında gösterilen gayretlerden dolayı teşekkür eden İYİ Parti İlçe Başkanı Celal Tort  birlik ve beraberliğin sonucunda Millet İttifakının başarılı olduğunu belirterek, “Yerel Seçimlerde her birinizin gösterdiği gayreti unutmamız mümkün değil. Kiminiz ev ev dolaştınız kiminiz mahalle mahalle broşür dağıttınız. Gecenizi gündüzünüze kattınız, işinizden evinizden fedâkarlık ettiniz. Siz değerli dava arkadaşlarıma can-ı gönülden şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Partililerin gönüllerince sohbet etme ve yorgunluk atma imkanı bulduğu piknikte, yüzlerce misafire ikramlar verildi. İYİ Parti teşkilat mensupları, sıcak günde gölgenin tadını çıkartırken, birlik ve dayanışma örneği sergiledi.

Kaynak: Yeşil Çivril Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.