Çivrilli Çift Köyüne Döndüğüne Bin Pişman! On Senedir Elektriksiz Yaşıyorlar

Çivrilli Çift Köyüne Döndüğüne Bin Pişman! On Senedir Elektriksiz Yaşıyorlar

Denizli'nin Çivril ilçesi Kocayaka Mahallesinde yıllar önce İzmir'e göç eden Mehmet ve Hacer Selçuk çift 40 yıl sonra tekrar toprağına geri döndü.

A+A-

Geri dönen çift döndüklerine bin pişman oldu. Yaptırdıkları eve su ve elektrik almak için müracaatlar yaptılar. Belediye su abonesi verdi ve suyunu bağladı. Elektrik abonesi almak için başvurmadığı yer kalmadı. Önüne hep bürokratik engellerle karşılaştı.

11-003.jpg

On senedir elektriksiz hayat sürmeye devam ediyor. Kimsenin dertlerine çare olmadığını dile getiren aile İzmir'den Denizli Çivril ilçesine oradan da köyüne döndüğüne bin pişman oldu. Yaptırdığı ahırda büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği de yapan Selçuk ailesi aynı zamanda çiftçilik yapmaya çalışıyor. Ailesine destek için İzmir'den anne babasının yanına gelen Ümit Selçuk da kendilerine reva görülen bu muameleye adeta isyan ediyor.

2-047.jpg

Kapılar Yüzümüze Kapandı

Konu ile alakalı konuşan Ümit Selçuk "Anne ve babam bu yaştan sonra köyüne geri döndü hiç kimseden bir beklentileri de yok sadece elektrik istiyoruz. Hangi kapıya gittiysek yüzümüze kapandı. Kimse bize yardımcı olmuyor. Bu derdimize bir çare olacak kimse yok mu Allah aşkına on senedir elektriksiz bir hayat sürmeye çalışıyoruz." dedi.

3-036.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.