Çivrilli Gençlerden Örnek Davranış

Çivrilli Gençlerden Örnek Davranış

Çivril’in Yukarı mahallesinde bir ay evvel 6 yavru birde doğuran bir sokak köpeği ortadan kaybolunca annenin ortada kalan yavrularını mahalle gençleri sahiplendi. 

A+A-

Yavru köpeklerin annesiz kaldığının farkına varan mahallenin gençleri, harçlıkları ile kendi aralarında süt parası toplayarak köpeğin yavrularını besleyip, büyütmeye çalışıyorlar. Köpek yavruları için bir kulübede de yapmış olan gençler, anne sokak köpeğinin 6 yavrusunu doğurmasının ardından 1 ay kadar sonra kaybolduğunu ifade ederek, aç kalan köpek yavrularını evvela biberon ile daha sonra da tabağa koydukları süt ile beslemek zorunda kaldıklarını ifade ettiler. 

Sabah Akşam Besliyorlar

Köpeğin annesi kaybolduğunda yavrularının ortada kalmaması için sahiplendiklerini dile getiren gençler mahallede dolaşmakta olan bir köpeğin olduğunu ve doğum yaptığını sonra ortadan kaybolduğunu, yavrularının çok küçük olduğunu, abilerine sorduklarını biberonla bakılması gerektiğini söylediklerini, kendilerinin de arkadaşları ile büyüklerinin de katkıları ile yavrulara sabah akşam süt ile beslediklerini belirttiler.

Kaynak: Yeşilçivril

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.