Çivrilli İYİ'ler Siyasete Kitapla Başladı

Çivrilli İYİ'ler Siyasete Kitapla Başladı

Çivrilli İYİ'ler Siyasete Kitapla Başladı

A+A-
İYİ Parti Çivril İlçe teşkilat üyesi kadınlar siyasi çalışmalarına kitap okuyarak başlıyor.

Parti tüzüğü gereği Kadın kolları bulunmayan partide yönetim kurulu üyesi kadınlar İlçe binasında bir araya gelerek bir saat kitap okuyorlar. Yönetim kurulu ve görev dağılımı yapıldıktan sonra çalışmalarına başlayan İYİ Parti Çivril İlçe teşkilatı üyelerini kitap okumaya teşvik ediyor. Özellikle bayan yönetim kurulu üyeleri haftalık olağan toplantılarında siyasi faaliyetlerden önce bir saat kitap okuyor. Kitapları evden getiren üyeler bitirdikleri kitapları birbirleri ile değişerek farklı kitapları da okumuş oluyor.

Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe başkan Yardımcısı Elvan Meriç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “İYİ Parti olarak İYİ şeyler yapmak için yola çıktık. Bunun için de siyasi faaliyetlerimizden önce kitap okuyoruz” dedi.

Kitap okuma faaliyetini yönetim kurulundaki bayanlar olarak başlattıklarının altını çizen Elvan Meriç “şimdilik sadece bayan üyelerimiz ile bir araya geldiğimizde bir saat kitap okuyoruz. İlerleyen dönemlerde tüm yönetim kurulu üyelerimizin kitap okuması için çalışacağız. İlçe başkanımızdan da parti binamıza kütüphane kurulması yönünde onay aldık” dedi.   

Kaynak: YeşilÇivrilGazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.