Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Pamukkale Belediyesince çocuklar için yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği ara vermeden sürüyor.

A+A-

Bu hafta sonunda Gözler ve Zeytinköy mahallelerinde yapılmış olan çocuk şenliklerine ilgi yine çok yoğundu.  

 

“Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğiyle Pamukkale Halkı’nın sosyal yaşantısına alternatif seçenekler sunmuş olan Pamukkale Belediyesi, çocukların eğlenmesine sağlayan projesini sürdürüyor.

2 Mahallede Eğlence

Bu hafta yapılmış olan 2 mahalle Gözler ve Zeytinköy oldu. Gözler mahallesinde Gözler İlkokulu bahçesinde kurulmuş olan şenlik alanı, Zeytinköy mahallesinde de Ticaret Borsası İlkokulu bahçesine kuruldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de Zeytinköy’de yapılan şenliğe katılarak çocuklarla birlikte eğlendi. Minikleri Osmanlı Macunu, limonata ve pamuk şeker ikram eden Başkan Gürlesin’e çocuklar büyük ilgi gösterdi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Şenlik alanlarında çocuklarımız gönüllerinde eğleniyor. Çocuklarımızla birlikte bizlerde eğleniyoruz. Çocuklarımız için özel hazırlanan çocuk oyun gruplarının yanı sıra, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunların bulunduğu çocuk şenliklerimize katılım oldukça yoğun oluyor. Hava şartları izin verdiği sürece çocuk şenliklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.