Çocuklar Gülerse Dünya Güler

Çocuklar Gülerse Dünya Güler

Pamukkale Belediyesi tarafından çocuklar için hazırlanan “Haydi Çocuklar  Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği aralıksız sürüyor.

A+A-

Pamukkale Belediyesince ilk defa geçtiğimiz sene gerçekleştirilen ve yaz tatilindeki çocukların değişik bir tatil geçirmelerini hedefleyen “Haydi Çocuklar  Mahallemizde Şenlik Var “ etkinlikleri sürüyor. Şenlik bu hafta Cuma akşamında Tekke mahallesinde, cumartesi akşamı da Cumhuriyet Osman Aydınlı İlkokulu bahçesinde idi.

ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

“Haydi Çocuklar  Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği kapsamında çocuklar için özel bir şekilde hazırlanmış olan çocuk oyun gruplarının yanında, yüz boyama, halat çekme yarışması, çuval yarışı gibi oyunlar da oynandı.  Palyaçolar çocukların yüzlerini onların istedikleri şekilde boyayıp sevindirdiği  şenlikte ücretsiz pamuk şeker, dondurma  ve limonata ikramı yapıldı ve bütün çocuklara balonlar verildi.

 “ÇOCUKLARIN GÜLERSE DÜNYA GÜLER”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe sınırı içerisinde ikamet eden herkes için gece gündüz demeksizin çalıştıklarını belirterek, kendilerinin halkın mutluluğu için çalışmalar yaptığını,  herkesi kapsamış olan genel çalışmalarla beraber bilhassa çocuklara yönelik etkinliklerin olduğunu,  yaz aylarında tatilde olan geleceğin teminatları olan çocukları için de özel etkinlik yaptıklarını,  geçen sene yapılan şenliklerde binlerce çocuğun unutmayacakları güzellikler yaşadığını, bu sene de yine aynı şenliğin sürdüğünü,  farklı  oyun gruplarıyla beraber ikramların da olduğu şenlik ile çocukların mutlu olduğunu,  bundan dolayı şenliğin her hafta sonunda 2 farklı mahallede yapılmaya devam edeceğini belirtti.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.