Çocuklar Ve Aileler Mutlu

Çocuklar Ve Aileler Mutlu

Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta da sürdürüldü.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her hafta değişik 2 mahallede organize ettikleri çocuk şenliklerine bizzat katılıp, vatandaşların eğlencelerine katılıyor. Şenliklerde, vatandaşlar ile bir bir ilgilenip, ikramlarda bulunan ve çocukların oyunlarına eşlik eden Başkan Hüseyin Gürlesin, Geleceğe yönelik projelerin yanında , vatandaşlar ile birlik beraberlik içinde vakit geçirebilmek ve onların sosyal hayatına alternatif seçenek sunmak için başlattıkları çocuk şenliklerinin devam ettiğini, bu hafta Karahayıt’ta hizmet binasının önünde, Pelitlibağ’da da Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde çocukların eğlenmesini sağladıklarını, çocukların mutluluğunun kendileri için önemli olduğunu, bu ve benzeri etkinlikler ile ilçedeki çocukların mutlu olması için çalışmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

İLÇE HALKI ŞENLİKLERDEN MEMNUN

Pamukkale Belediyesi’nin bu hafta sonunda Karahayıt ve Pelitlibağ’da organize ettiği çocuk şenliklerine katılımda bulunan vatandaşlar, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkürlerini sundular. Kurulan stantlara gelen çocuklar, halat çekme ve çuval yarışlarına katılırlarken, çocuk oyun gruplarında doyasıya eğlendiler. Palyaçoların yüz boyamalar ile çocukların mutluluğuna eşlik ettiği şenliklerde miniklere pamuk şeker, Osmanlı macunu, limonata ve dondurma ikramları da yapıldı. Çocuk şenliğine çocukları ile beraber katılan vatandaşlar, çocukları için çok güzel bir etkinlik olduğunu, arkadaşları ile beraber doyasıya eğlendiklerini, emeği geçen Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin ve ekibine çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.