Çocuklarımızın Rehberleri

Çocuklarımızın Rehberleri

Denizli’de 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi'nde bir tören yapıldı.

A+A-

Törene Denizli Valisi Hasan Karahan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile diğer protokol üyeleri ile pek çok öğretmen katılımda bulundu.

En Büyük Sorumluluk

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğretmenin sıradan biri olmadığını, toplumun en saygıdeğer kişisi olduğunu ve çocuklarımıza rehberlik yaptığını, bu yüzden aileden sonraki en önemli görevin öğretmenlerde olduğunu, sağlık nesillerin öğretmenler ile ortaya çıkacağını, gece gündüz demeden vefakar ve fedakarca bu mesleği yapan herkesin öğretmenler gününü kutladığını dile getirdi.

Programda, mesleğe yeni başlamış olan öğretmenler ellerini Türk bayrağına koyarak, öğretmenlik andını okudular. Emekli öğretmenlere teşekkür plaketinin verilmesi ile de tören sonlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.