Çok sayıda Bilim İnsanı Katılacak

Çok sayıda Bilim İnsanı Katılacak

Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünce, dünya çapında suyun geleceğinin konuşulacağı "Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu"nu yapıyor.

A+A-

25-27 Ekim 2018 tarihlerinde  Colossae Hotel’de yapılacak UKSAY'ın açılış programı 25 Ekim 2018 Perşembe günü saat 09.30'da gerçekleşecek. Yurtiçinden ve dışından pek çok bilim insanı, uzman, Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü çalışanlarıyla  ilgililerin katılımda bulunacağı sempozyumda 179 adet sözlü bildiri, 5 salonda aynı anda sunulacak. 32 poster bildirinin de katılımcılara ve ilgililere sergi alanında sunulması planlanan sempozyumda dünyada suyun geleceği konuşulacak.

 

Başkan Osman Zolan: "Su hayattır"

 

Başkan Zolan, su olmadan hayatın olmayacağını ifade ederek, çok önemli bir sempozyuma ev sahipliği yaptıklarını, bugüne dek Denizli’ye sayısız hizmetlerin, sayısız güzelliklerin katıldığını ama bu yatırımlardan en önemlisinin alt yapıya yaptıkları yatırımlar olduğunu, çünkü suyun hayat olduğunu,  daha önce pek çok mahallede evlere su çıkmadığını, köylerde su kavgalarının yaşandığını, elektrik paraları ödenmediği için içme sularının kesildiğini, çok şükür alt yapıya girdiklerini ve bugün en uzak mahallelerde bile meydana gelen su sorunlarını çözdüklerini belirtti.

 

"Geleceğe çok güzel eserler bıraktık"

 

Denizli ilinde doğru şeyler yapmaya  çalıştıklarını belirten Osman Zolan, geleceğe çok güzel eserlerin bırakıldığını, Büyükşehirle beraber döşedikleri içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarına bakıldığında toplamda 5 bin km’nin üstüne çıktığını, bu rakamın buradan Çin'e kadar uzandığını, hizmetlerin büyük olduğunu söyledi ve herkesi UKSAY 2018’e davet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.