Cüceloğlu'ndan Stand Up Tadında Konferans!

Cüceloğlu'ndan Stand Up Tadında Konferans!

Denizli Final Okullarının düzenlediği ‘Geliştiren Aile Ortamı ve Başarı’ konulu konferans için Denizli’ye gelen Doğan Cüceloğlu ailelere konferans verdi.

A+A-

Kendi ismini taşıyan salonda konferans veren Doğan Cüceloğlu’nu izlemeye Final Okulları Kurucusu İhsan Özen, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Final Okulları Genel Müdürü Sadi Öztekin ve çok sayıda davetli katıldı.

Final Okullarının Psikolojik danışmanlığını yapan Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu Denizli Final Okullarında Çocuk Eğitimi ve insan ilişkileri hakkında verdiği konferansta kendi adını taşıyan salonu hıncahınç dolduran öğrenci velileri öğretmenleri ve öğrencileri kahkahaya boğdu. 25 sene Amerika'da yaşayan Cüceloğlu kendi hayatından verdiği örneklerle ve Türkiye'de yaşadıkları ile karşılaştırdı.Türk toplumunun kötü olmadığını aslında ve özünde hep iyi niyet taşıdığını vurgulayan prof. Cüceleoğlu Türk insanının insan ilişkilerinde ne yazık ki eğitimsiz olduğunu söyledi. 

Salonu dolduran misafirler soluksuz ve dikkatlice Cüceloğlu'nu dinlediler. Konferansın sonunda Denizli Final Okulları verdiği bilgilerden dolayı Cüceloğlu'na bir teşekkür çiçeği verdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.