Çukur 114. bölüm izle

Çukur 114. bölüm izle

Çukur 114. bölüm full izle! 1 Şubat 2021 akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 114. bölüm tek parça halinde puhutv platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Çukur 114. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Çukur 114. bölümü ile 1 Şubat akşamında puhutv platformunda yayınlanacak.

Yamaç ve Sultan Koçovalı'nın gerilim dolu anlarının ekranlara geldiği sahnede Yamaç, Efsun'u evden kovduğu için annesine sert tepki gösteriyor. Sultan, İdris'in katili olarak gördüğü Efsun hakkında kararını söylerken Yamaç, annesine rest çekerek tartışmaya son noktayı koyuyor. Yamaç'ın sert sözlerinin ardından akıllara, "Sultan Hanım, Efsun'u kabul edecek mi?" sorusu geliyor.

Çukur 114. bölüm

Dikkat çeken sahnede Vartolu'nun eski haline geri döndüğü görülüyor. Afganistan'a giden ve uzun zamandır Çukur'dan uzakta olan Vartolu'nun geri dönüşünün nasıl olacağı şimdiden büyük merakla bekleniyor.

ÇUKUR 114. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.