Çukur 2. sezon 32. son bölüm full sansürsüz Puhu TV izle

Çukur 2. sezon 32. son bölüm full sansürsüz Puhu TV izle

Çukur dizisi 2. sezon 31. son bölümü ile Show TV ekranlarında. Çukur 2. sezon 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi sansürsüz full izle linki Puhu TV'de.

A+A-

Çukur dizisi 2. sezon 31. son bölümü ile Show TV ekranlarında. Çukur 2. sezon 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi sansürsüz full izle linki Puhu TV'de..

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Ercan Kesal'in oynadığı Çukur 2. sezon 31. bölüm ile 6 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'dan itibaren Show TV ekranlarında yayınlanacak. Çukur 2. sezon 31. son bölümünde; İntikam hırsı ile yanan Celasun, Yamaç'ın engellemelerine rağmen oyunun kuralına uymayacağını söyler. Sultan ise Meliha'nın kapısına dayanırken İdris ile yaşadıklarından bahseder. Cumali de işin sonunda artık gerçek hainin kim olduğunu anlar.

ÇUKUR 2. SEZON 31. BÖLÜM

Yamaç ve Aliço ile Yücel arasındaki yüzleşmede Yamaç, başladığı yere geri dönerek Yücel’i elinden kaçıracak. Bu esnada İdris de Vartolu Salih’in mekanında ölen Savaş’ın ağabeyi Azer Kurtuluş ile karşı karşıya gelecek. Cumali’nin öğreneceği bir bilgi, onu büyük bir şüpheye sürükler.

cukur31.jpg 

Damla’nın da farklı bir şekilde aynı gerçeği öğrenmesi ikiliyi oldukça güç bir duruma sürükleyecek. Koçovalılar ile Aliço, Emmi, Medet, Metin ve Kemal, Azer tehlikesini durdurabilmek için seferber olacak. Ancak Azer, kardeşinin intikamını almadan kolay kolay Çukur’u terk etmeyeceğini gösterecek.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.