Çukur 3.Sezon 6.Bölüm izle

Çukur 3.Sezon 6.Bölüm izle

Çukur 73.Bölüm izle! Çukur 3.Sezon 6.Bölüm ile Show TV'de. Çukur son bölümünü full tek parça halinde Puhu TV üzerinden izleyebilirsiniz.

A+A-

Çukur 73.Bölüm izle! Çukur 3.Sezon 6.Bölüm ile Show TV'de. Çukur son bölümünü full tek parça halinde Puhu TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli'nin oynadığı Çukur dizisi 73. son bölümü ile 28 Ekim Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında olacak. Çukur 73.Bölüm izle, Çukur 3.Sezon 6.Bölüm izle, Çukur 73.Bölüm full izle, Çukur 3.Sezon 6.Bölüm full izle linkleri tek parça halinde haberimizde.

Çukur dizisinin yayınlanan son bölümünde nihayet beklenen mahkeme kararı geliyor. Koçovalı kadınlar adliyeye gelirken Yamaç ve Cumali'nin endişeli bakışları gözlerden kaçmıyor. Tehlike bir adım daha yaklaşırken çıkan çatışma sonrasında tansiyon yükseliyor.

Çukur 73.Bölüm (3.Sezon 6.Bölüm) izle

ÇUKUR 73.BÖLÜM (3.SEZON 6.BÖLÜM) NELER YAŞANACAK?

Çizgili Kenan’ın oğlu Dağhan, Murtaza’dan yardım isteyecek ve Koçovalıları en zayıf anlarında vurmayı planlayacak. Aileyi korumak için hazır olan Yamaç ve Cumali bir anlığına çaresiz kalınca yardımlarına beklenmedik biri koşacak. Koçovalıların cezaevinden çıkmak için oynadıkları oyun nefesleri kesecek. 

Koçovalı kadınlar, hapishanedekilerin geri dönmesini heyecanla beklerken Vartolu’nun yapacağı hamle ev halkı arasında tansiyonu yükseltecek. Art arda yanlış yanlış adımlar atan Akın, Yamaç tarafından kovulunca Çukur’da bütün dengeler değişecek. Yamaç’ın Vartolu’yla yapacağı konuşma ikisini de bazı gerçeklerle yüzleştirecek.

ÇUKUR 73.BÖLÜM (3.SEZON 6.BÖLÜM) İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.