Çukur 31 Aralık neden yok? Çukur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çukur 31 Aralık neden yok? Çukur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un 49. bölümü ile ilgili bir son dakika haberi geldi. Çukur dizisinin bu hafta yeni bölümünün yayınlanmayacağı belirtildi. Peki Çukur 49. bölümü neden yayınlanmadı? Çukur 49. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

A+A-

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un 49. bölümü ile ilgili bir son dakika haberi geldi. Çukur dizisinin bu hafta yeni bölümünün yayınlanmayacağı belirtildi. Peki Çukur 49. bölümü bu hafta neden yok? Çukur 49. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çukur 48. Bölüm Özeti

Çukur’da duyulacak ateş sesleri yeni ve çok daha büyük bir fırtınanın habercisi olurken yepyeni bir dönemi başlatacak! Karakuzular, yaşadıkları şoke edici kayıplardan sonra Çukur’dan çıkmak zorunda kalacaklar. “Koçovalılar, Çukur’u geri mi alıyor” sorusunun cevabının merakla bekleneceği bölümde, tansiyon bir an bile düşmeyecek. Karakuzular, Çukur’dan çıksa da Çukur’a kimseyi almamak için güçlerini sonuna kadar kullanacaklar. Yamaç, Saadet ve bebeğinin yaşadığını öğrenmesiyle, kardeşi Vartolu’ya destek olup onları kurtarmak için elinden geleni yapacak. Bu sırada Selim’in Cumali’nin karşısına çıkması duygu yüklü anlar yaşatacak. Koçovalılar uzun zaman sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacak. Çukur’un ana karakterlerinden birinin beklenmedik anda vurulması Çukur’daki tüm dengeleri değiştirecek.

Çukur 31 Aralık 49. Yeni Bölüm Neden Yok?

Yılbaşı nedeni ile Çukur dizisinin yeni bölümü olan 49. bölümü 31 Aralık Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanmayacak. Çukur dizisinin 3 hafta boyunca yayınlanmayacağı da belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.