Çukur 4. sezon 23. bölüm izle

Çukur 4. sezon 23. bölüm izle

Çukur 4. sezon 23. bölüm full izle! 8 Şubat 2021 akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 4. sezon 23. bölüm tek parça halinde puhutv platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Çukur 4. sezon 23. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Çukur 4. sezon 23. bölümü ile 8 Şubat akşamında puhutv platformunda yayınlanacak.

Yamaç’ın Kulkan tarafından Afganistan’da tutulduğu yerden geri dönüp dönemeyeceği ise merakla beklenecek. Yamaç’ın bir anda ortadan kaybolması Koçovalılar'ı endişe içinde bıraksa da Vartolu’nun Cumali Amca'yla birlikte Çukur'a geri dönmesi aileyi daha büyük bir sürprizle karşılaştıracak. Yamaç’ın Kulkan tarafından Afganistan’da tutulduğu yerden geri dönüp dönemeyeceği ise merakla beklenecek.

Çukur 4. sezon 23. bölüm

Kulkan tarafından Afganistan'a kaçırılan Yamaç'ın işkence gördüğü tanıtımda içinde bulunduğu zor durum korku dolu anlara sahne oluyor. Yamaç'ın yaşadığı değişim dikkat çekerken, Aliço ile karşılaştığı anlar ise büyük heyecan uyandırıyor.

ÇUKUR 4. SEZON 23. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.