Çukur 50. son bölüm PUHU TV izle

Çukur 50. son bölüm PUHU TV izle

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un 50. yeni bölümünün bu hafta 28 Ocak Pazartesi gününde yayınlanıp yayınlanmayacağı belli oldu. Peki bugün Çukur var mı? Çukur 50. yeni bölüm ne zaman?

A+A-

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un 50. yeni bölümünün bu hafta 28 Ocak Pazartesi gününde yayınlanıp yayınlanmayacağı sonunda belli oldu. Peki bugün Çukur var mı? Çukur 50. yeni bölüm ne zaman?

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? ÇUKUR BUGÜN YAYINLANACAK MI?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Deniz Dilan Çiçek'in oynadığı Çukur dizisinde heyecan devam ediyor. Merakla beklenen iddiaların ardından Çukur'un 50. yeni bölümünün bu akşam 28 Ocak Pazartesi gününde saat 20.00'dan itibaren Show TV ekranlarında yayınlanacağı belirtildi.

ÇUKUR 50. BÖLÜM ÖZETİ

Yaşam savaşı veren Yamaç’ın gözlerini açtığı heyecan dolu tanıtımda, oğlunun haberini vermek için sevinçle dışarı çıkan Sultan, Meliha ve İdris’i birlikte görünce şok yaşıyor. Yamaç’ın kendine gelmesiyle rahat bir nefes alan Selim, onu vuran kişinin peşine düşüyor. Yamaç’ın “Yüz tanıdık birinin yüzüydü. Bir dost yüzü, kardeş yüzü…” sözleriyle hainin içlerinden biri olduğunu öğrenen Selim şaşkınlığını gizleyemiyor. “Yamaç’ı kim vurdu?” sorusunun cevabını izleyiciler büyük bir merakla bekliyor.

Kavga etmeye hazırlanan Çukur çocuklarını engellemek isteyen Vartolu, “Koçovalı mı kesildin başımıza. Sana burada laf düşmez!” sözleriyle büyük bir şok yaşarken, Veysel’in yanına gittiği yüzüklü kişinin kim olduğu merak uyandırıyor. Çukur sokaklarında Cumali ve Vartolu’nun bir kez daha karşı karşıya geldiği heyecan dolu tanıtımda silahlar çekiliyor. Vartolu, Cumali’nin “Sen mi duruyorsun Koçovalıların karşısında?” sözleri karşısında altta kalmazken, ikilinin hesaplaşması gerilimi yükseltiyor.

Çukur 50. son bölümünü PUHU TV üzerinden sansürsüz full tek parça olarak izleyebilirsiniz.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.