Çukur 57. son bölüm full tek parça Puhu TV izle

Çukur 57. son bölüm full tek parça Puhu TV izle

Çukur 57. bölüm Show TV'de yayınlandı. Çukur 57. son bölüm full tek parça izle linki sadece Puhu TV'de.

A+A-

Çukur 57. bölüm Show TV'de yayınlandı. Çukur 57. son bölüm full tek parça izle linki sadece Puhu TV'de.

Çukur'un 57. yeni bölümünde; Mahsun sonunda Çeto'nun yakasına yapışır. Çeto bir adamdan söz eder ve onun hakkında bildiği her şeyi söyler. Mahsun bunu anlatan Çeto'ya yumruğu sallar.

İdris, kahvehanede oğullarına Damla için alınacak olan kararlarda artık kendisinin de söz sahibi olduğunu söyler. Sena da Mahsun ile görüşürken sonunda Yamaç'a yakalanır ve olanlar olur. 

ÇUKUR 57. BÖLÜM ÖZETİ

Koçovalıların arasını bozmak isteyen Çeto bildiği her şeyi anlatır. İdris sonunda Vartolu Salih’in, Çeto ile çalıştığını öğrenerek buna sert bir tepki gösterir. Çeto, “Sana verdiğim tabancayı ne yaptın? Hani Cumali abini vurmak için!” sözleri sonrasında hedefini Celasun tarafına çevirirken, Çeto’yu duyan Yamaç’ın şüphe dolu bakışları dikkatlerden kaçmaz.

Çukur 57. bölüm izle

“O adam bana teker teker her şeyi anlattı. O adam benim ismimi biliyor!” sözleri ile Çeto’nun yakasına yapışan ve öfkesini dindiremeyen Mahsun, Çeto’ya yumruk atar ve ikili arasındaki tüm ipler kopar. Gözyaşlarına hakim olamayan Mahsun’un çaresizliği ve Yamaç’a yakalanan Selim ve Sena’nın tepkisi dikkat çeker.

ÇUKUR 56. BÖLÜM ÖZETİ

Cumali, Yıldız'ın çalıştığı pavyona giderek evlenme teklifi yapar. Yıldız duydukları karşısında şoka girerken yüzünde mutluluk belirtisi vardır. Mahsun ise Çeto'nun kendisinden bir şeyler sakladığının farkına varır.

Çeto da artık Mahsun'a olup biteni anlatmaya kararlıdır. Yamaç, Selim, Salih, Celasun, Metin ve Kemal ise Meke'nin dükkanının terasına gider. Mahsun artık içindekileri Çeto'ya haykırır. Bu esnada tüm olanları Yamaç ve yanındakiler terastan izlemektedir. Mahsun ve Çeto yaşananlar karşısında şaşırır.

Çukur 57. bölüm izle

Cumali de oldukça mutludur. Yamaç bu tavırlar karşısında oldukça şaşırır. Yamaç da bunun sebebini sorunda Cumali kendisine Yıldız ile evlenme kararı aldığını söyler. Yamaç bu duruma çok sevinmiştir. Sultan ise tüm olup biteni dinler. Yıldız'ın Cumali ile evlenmesine razı gelmez. Yıldız'a giderek ona gözdağı verir.İdris de Cumali'ye Uluç’un kızı Damla’yı isteyeceğini söyler.

Çeto perişan bir haldedir. Cumali'nin düğün haberini alan Çeto hemen bir plan yapar. Çeto, yanında Mahsun olmadan Karakuzular ile birlikte Cumali'nin düğünün basar ve silahlar peş peşe patlar.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.