Çukur 65. bölüm full izle TEK PARÇA puhu TV

Çukur 65. bölüm full izle TEK PARÇA puhu TV

Çukur 65. bölüm ile Show TV'de. Çukur 65. son bölüm full izle tek parça linki Blu TV'de. Çukur 65. son bölümünü full HD tek parça halinde izleyebilirsiniz.

A+A-

Çukur 65. bölüm ile Show TV'de. Çukur 65. son bölüm full izle tek parça linki Blu TV'de. Çukur 65. son bölümünü full HD tek parça halinde izleyebilirsiniz.

Çukur dizisi 65. yeni bölümü ile 13 Mayıs 2019 Pazartesi gününde Show TV ekranlarında. Çukur 65. bölüm full HD tek parça Puhu TV linki haberimizde. Çukur 65. son bölümünde; Timsah, Koçovalılar hakkında Azer'e bazı şeylerden bahsediyor. Yamaç, Uluç'un hain olduğunu öğrenirken ondan tek isteği ise Yücel'i kendisine getirmesidir. Yamaç'ın eline ulaşan bir zarfta ise Sena ile Akşın'ın öldürüleceği yazıyor.

ÇUKUR 65. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İdris ile Meliha sonunda Yüzüklü'nün Yücel olduğunu öğrenir. Yücel ile Savaş birlikte hareket ederek adamlarını Salih'in mekanına yönlendirir. Bunda tek amaç ise Koçovalılar için yeni bir düşman ortaya çıkarmaktır. Nejat'ın ailesini acımasız bir şekilde ortadan kaldıran Cumali sonunda Nejat'ın alnına silahı dayayarak Yücel'in nerede olduğunu sorar.

Aliço'da Yücel'in kendisine vermiş olduğu adresi ziyaret eder. Yücel, Aliço'ya her şeyin bittiği bir anda Koçovalılarında ortadan kaldırılacağını ve yok olacağını söyler. Ve Aliço'ya kendisi ile birlikte gelmesini söyler.

Çukur 65. bölüm full izle

Yücel'in onca ısrarlarına rağmen Aliço bu isteği geri çevirir. Aliço'ya silahını doğrultan Yücel karşısında bir anda Yamaç'ı görür. Yamaç bu esnada silahını ateşler ve Yücel'i vurur. Yücel hamle yapmaya çalışsa da başarılı olamaz ve Yamaç'ın silahından çıkan kurşunlarla bir anda yere yığılır. Artık Yücel için işin sonu gelmiştir.

ÇUKUR 65. BÖLÜM İZLE

Yücel son bir hamle ile silahını yerden alarak Aliço'ya doğrultur. Aliço, Yamaç'ın bulunduğu binaya atladığı esnada Yücel silahını çoktan ateşlemiştir. Tam o anda Yamaç'ın haykırışları duyulur. Cumali tüm bunlar yaşanırken Yücel'e ateş eder. Aliço artık kurtulmuştur.

Ancak Yücel yine kaçmayı başararak arabasına atlar ve olay yerinden uzaklaşır. Aliço ise Yamaç ve Cumali'nin de yardımıyla hastaneye kaldırılır. Yücel'in kurtulmasının tek nedeni ise üzerindeki çelik yelektir. Buna rağmen kaburgalarında çatlaklar vardır.

Emmi kahveye gelerek Selim ile Salih'e öğrendiklerini anlatır. Savaş'ın abisi Azer bir psikopattır. Azer yedi sülalesi ve adamları ile İstanbul'a gelmiştir. Emmi bunları ortadan kaldırmak için bir planı olduğunu söyler. Cumali'de Nejat'ın yanındadır. Nejat'a Yücel'in yerini soran Cumali beklediği yanıtı alamaz. Ancak Nejat bir haininin daha olduğunu söyler. Bu isim Uluç Reis'tir.

Çukur 65. bölüm full izle tek parça Puhu TV linkine aşağıdaki bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR 65. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.