Çukur 86. Bölüm izle

Çukur 86. Bölüm izle

Çukur 86. bölüm ile Show TV'de. Çukur 86. son bölüm izle linki full tek parça halinde sadece Puhu TV'de. Çukur 86. bölüm full izle!

A+A-

Çukur 86. bölüm ile Show TV'de. Çukur 86. son bölüm izle linki full tek parça halinde sadece Puhu TV'de. Çukur 86. bölüm full izle!

Çukur 86. yeni bölümü ile 3 Şubat 2020 Pazartesi akşamında saat 20.00'da Show TV ekranlarında. Çukur yeni bölüm fragmanında; Yamaç ile Vartolu arasında yaşanan büyük yüzleşme göze çarpıyor. Yamaç yüzleştiği Vartolu'ya ceza kesmek isterken artık her şey gün yüzüne çıkacaktır.

cukur86.jpg

ÇUKUR 86. BÖLÜM ÖZETİ

Çukur'da büyük yüzleşme gerçekleşiyor. Uzunca bir zamandır beklenen yüzleşmede Yamaç ile birlikte babasının katilinin peşinde iz süren Vartolu karşı karşıya geliyor. Vartolu ile Yamaç arasındaki hesaplaşmada heyecan doruğa çıkıyor.

Yamaç'ı konuşturabilme adına sürpriz bir hamle hazırlığı içerisinde olan Vartolu, planını devreye sokma adına Medet'in yardımına ihtiyaç duyar. Yamaç ile ilgili şüpheler sonrasında işini sağlama almak isteyen Çağatay'da Mahsun'un zor durumda kalmasına sebebiyet verir.

Mahsun'da Yamaç'ı ele vermemek adına oldukça dikkatli davranırken artık hiçbir şey gizli kalmayacaktır. Yamaç yarım kalan intikam planı ise nefesleri keserken iki kardeş bu sefer ölümüne birbirlerine rakip olacaklardır.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.