Çukur 87.Bölüm full izle

Çukur 87.Bölüm full izle

Çukur 87.Bölüm full izle Show TV'de. Çukur 88.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 87. son bölüm izle tek parça halinde Puhu TV'de.

A+A-

Çukur 87.Bölüm full izle Show TV'de. Çukur 88.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 88. son bölüm izle tek parça halinde Puhu TV'de.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil'in oynadığı Çukur dizisi 87. bölüm ile 10 Şubat Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında olacak. Çukur son bölüm fragmanında; etkisiz hale gelen Selim, Cumali ve Akın sonrasında Çukur korumasız kalmıştır. Çukur'da yaşayan hal çaresiz bir şekilde beklerken Çağatay ise Yamaç'ın başına ödül koymuştur. Yamaç'ı korumaya çalışan Vartolu'da tuzağın içerisine doğru savrulurken kendisini hedef adam olarak bulacak ve para için kendilerine saldıranlar ile köşe kapmaca oynayacaktır.

ÇUKUR 87. BÖLÜM ÖZETİ

Selim, Cumali ve Akın etkisiz hale gelince Çukur’u kimin koruyacağı merak konusu olacak. Çukur halkı giderek çaresizleşirken Çağatay, Yamaç’ın hayatına karşılık para ödülü koyacak. Yamaç ve onu korumaya çalışan Vartolu bir anda kendilerini hedef tahtasında bulacak ve para için kendilerine saldıranlarla amansız bir köşe kapmaca oynayacak. 

Heyecan ve aksiyon dolu anlar seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Çukur’da yaşanan gelişmeler Karaca’yı derinden etkilerken onu korumaya çalışan Azer’le aralarında bir yakınlaşma yaşanacak. Çağatay Yamaç'ı giderek daha çok sıkıştırırken Yamaç'ın kime sığınacağı merak konusu olacak.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.