Çukur Mahsun öldü mü? Berkay Ateş Çukur dizisinden ayrıldı mı?

Çukur Mahsun öldü mü? Berkay Ateş Çukur dizisinden ayrıldı mı?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un 58. bölüm ilk sahne fragmanı yayınlandı. Çukur dizisinde Mahsun karakterini canlandıran Berkay Ateş'in ayrıldığı iddia edildi.

A+A-

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un 58. bölüm ilk sahne fragmanı yayınlandı. Çukur dizisinde Mahsun karakterini canlandıran Berkay Ateş'in ayrıldığı iddia edildi.

Çukur 58. bölümden ilk sahne fragmanı yayında. Ay Yapım imzası taşıyan fenomen dizi Çukur'da Mahsun öldü mü? Berkay Ateş diziden ayrıldı mı?

ÇUKUR MAHSUN ÖLDÜ MÜ?

Çukur yeni bölüm ilk sahne videosunda Çeto'nun ağzından dökülen "Mahsun... Mahsun öldü... Koçovalılar yüzünden. Onların soyunu tek tek kurutacağız..." sözleri dikkatlerden kaçmadı. Çeto tarafından Mahsun'un öldüğüne ilişkin söylenen bu sözler kafaları karıştırdı. Son bölümde babası ile karşılaşan ve ailesini bulan Mahsun, izleyicilere duygusal dakikalar yaşatmıştı.

MAHSUN (BERKAY ATEŞ) 

Karakuzular çetesinin iki liderinden küçük olanı. İyi kavga eder ve iyi silah kullanır. O da bütün Karakuzular gibi sokakta büyümüş bir yetimdir. Çok küçük yaşlarda Çeto ile başlayan kader ortaklıkları bozulamaz bir kardeşliğe dönüşmüştür.

Berkay Ateş Kimdir, Kaç Yaşında?

1987 yılında İstanbul’da doğan Berkay Ateş, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İlköğretimden lise dönemi sonuna kadar profesyonel futbol oynayan Ateş, oyunculuğa ekranda ‘Sessiz Fırtına’, beyazperdede ise ‘Mavi Gözlü Dev’ ile başladı. 

‘Karadayı’, ‘Analar ve Anneler’, ‘İstanbul Sokakları’ gibi dizilerde rol alan genç oyuncu, ‘Anne’ dizisindeki performansı ile geniş kitlelere ulaştı. 2013 yılında iki arkadaşı ile Tiyatro D22’yi kuran Ateş, tiyatro oyunculuğu, yönetmenliği ve oyun yazarlığı alanında üretmeye devam ediyor. Emin Alper’in yönetmen koltuğunda oturduğu, yurt dışından övgü dolu yorumlar alan ‘Abluka’ filmiyle 72’nci Venedik Film Festivali’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne aday olan oyuncu, aynı filmle 2015 yılında 22’nci Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandı. Ateş, ‘Çukur’da Karakuzular’ın liderlerinden Mahsun’a hayat veriyor.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.