Çukur Sena öldü mü? Dilan Çiçek Deniz Çukur'dan ayrıldı mı?

Çukur Sena öldü mü? Dilan Çiçek Deniz Çukur'dan ayrıldı mı?

Çukur dizisinde Sena şoku yaşanıyor. Çukur'un 8 Nisan 60. bölümünde Sena'nın ölüm haberi herkesi sarsıyor. Sena öldü mü? Dilan Çiçek Deniz Çukur dizisinden ayrıldı mı?

A+A-

Çukur dizisinin 60. bölümünde Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz'in ölüm haberi sosyal medyayı da ayağa kaldırdı. Çukur Sena ölecek mi? Dilan Çiçek Deniz Çukur'dan ayrılacak mı?

Pazartesi günlerine damga vuran Çukur dizisinin 60. bölüm fragmanında şok bir olay yaşanıyor. Sena Koçovalı'nın cenazesi gözlerden kaçmazken Çukur dizisi takipçilerinin akıllarındaki soru ise "Sena ölüyor mu" ve "Dilan Çiçek Deniz diziden ayrıldı mı" sorusu oldu.

ÇUKUR SENA DİLAN ÇİÇEK DENİZ ÖLDÜ MÜ?

Çukur dizisinde Sena Koçovalı karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı 60. bölümde belli olacak.

senaoldumu.jpg 

Cumali, Selim ve Yamaç'ın, Sena'nın cansız bedenini Çukur'a getiriyor. Sena'yı kucağından indirmeyen Yamaç'ın perişan hali yürekleri dağlıyor. Sena'yı gören İdris'in yaşadığı acı derinden hissedilirken, şoke olan Aliço'nun tepkisi izleyenleri duygulandırıyor. Gözyaşlarının sel olduğu tanıtımda bir kayıp daha veren Koçovalıların, bu büyük acıyla nasıl yüzleşeceği merakla bekleniyor.

İdris ve Meliha'nın geçmişinden gelen bir sır ise Yüzüklü'yle ilgili bazı ipuçlarını gün yüzüne çıkaracak. Yamaç, Mahsun'un izini yakalarken, ikili arasında yaşanacak aksiyon dolu yüzleşme nefesleri kesecek. Hiçbir gücün Sena'yla ikisini ayıramayacağını düşünen Mahsun'u ve Sena'yı büyük bir sürpriz bekleyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum