Cumhurbaşkanı Açıkladı. 3 Gün Daha Yasak...

Cumhurbaşkanı Açıkladı. 3 Gün Daha Yasak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlar bugün corona virüsü salgının gidişatı konusunda toplantı gerçekleştirdi.

A+A-

Toplantı sonrasında 1-2-3 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacağı belirtildi. Erdoğan bakkal ve marketlerin yine saat 9:00 ile 14:00 arasında açık kalacağını açıkladı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI DEVAM EDECEK

Bu hafta sonu 3 gün süre ile sokağa çıkma kısıtlaması uygulayacağız. Ramazan Bayramına kadar hafta sonları kısıtlama devam edecek

Geçtiğimiz hafta Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 31 ilimizde uyguladığımız sokağa çıkma kısıtlamasına gösterdiğiniz hassasiyet için şahsım ve özellikle de heyetim adına teşekkür ediyorum. Kabinemiz bu fedakarlığınızı hiçbir zaman unutmayacaktır.

Bu hastalık insandan insana bulaşarak yayılıyor. İnsan hareketliliğini ne kadar azaltırsak saldırın yayılma zincirini o derece kırabiliriz. Okullar, işletmeler, spor tesislerdeki yerlerde faaliyetlere ara verilmesinin büylük katkısı olmuştur. Bu güzel gidişi devam ettirmek için hafta sonu sokağa çıkma sınırlandırmasını bayram sonrasına kadar sürdürmeyi düşünüyoruz. Bu hafta sonu 3 gün süreyle sokağa çıkma kısıtlamasını uygulayacağız. 1 Mayıs-3 Mayıs'ta sokağa çıkma sınırlandırılmasına vatandaşlarımızın riayet etmesini istiyoruz. Cumartesi günü saat 14.00'e kadar marketler açık olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.