Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumartesi Günü Denizli'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumartesi Günü Denizli'de

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 21 Mart cumartesi günü Denizli'ye gelerek halka hitap edecek, toplu açılış törenine katılacak.

A+A-

Daha önce Erdoğan'ın 22 Mart Pazar günü Denizli'ye geleceğini açıklayan AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, "Program bir gün öne alındı. Denizlililer olarak milli iradenin temsilcisi Cumhurun başı olan Cumhurbaşkanımız'ı hep birlikte karşılamaya hazırlanıyoruz" dedi.

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Mart Cumartesi günü açılışlar yapmak ve halka hitap etmek amacıyla Denizli'ye geleceğini söyledi. Cumhurbaşkanı'nın cumartesi gününü tamamen Denizli'ye ayırdığını söyleyen Tin, "Daha önce Başbakan unvanı ile defalarca Denizli'ye gelen ve toplu açılış törenleri gerçekleştiren kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın geliş tarihi cumartesi gününe alındı. Yapılan yatırımların toplu açılışlarını gerçekleştirmek üzere 21 Mart Cumartesi günü Denizli'ye gelecek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı sıfatı ile Denizli'de saat 12.30'da halkımıza hitap edecek. Denizliler olarak milli iradenin temsilcisi Cumhurun başı olan Cumhurbaşkanımız'ı hep birlikte karşılamaya hazırlanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.