Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli’de 975 trilyon lira tutarındaki 41 kalem yatırım ve hizmetin toplu açılış töreninde Delikliçınar Meydanı’nda Denizlililere hitap etti.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24. Kez Denizli’ye geldi. Bugüne kadar yatırımları tamamlanan 975 trilyon lira tutarındaki 41 kalem yatırım ve hizmetin toplu açılışını gerçekleştiren Erdoğan Denizli Lisesinin Denizli Büyükşehir Belediyesine devredileceğini söyledi.

Resmi olarak 24. Kez Denizlilerle olmanın mutluluğunu dile getiren Cumhur başkanı Erdoğan; “Bugün 24. kez Denizli’deyiz. Tüm Denizlili kardeşlerimi gönülden muhabbetle selamlıyorum. Bugün burada tek törenle tam 975 trilyon lira tutarındaki 41 kalem yatırım ve hizmetin toplu açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Bütün bu eserlerin Denizli’ye ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Denizli’de adına oluşturulan hatıra ormanı için teşekkür eden Erdoğan, “Gezi’de ağaçlar kesiliyor diye ortalığı ayağa kaldıranlar bunları görsünler. Ama onların derdi ağaç değil” dedi. Denizli’ye eğitim ve bayındırlık alanında birçok hizmet yaptık. Birçok okul ve öğrenci yurdunun açılışını yapıyoruz. Yeni yolların açılışını gerçekleştiriyoruz. Aydın­Denizli arasında 125 kilometrelik bölünmüş yolun temelini atmıştık. O zaman genel başkandım. O günden bu yana birçok hizmetimiz oldu. Bu bir aşktır, bu bir sevdadır. Eğer aşk varsa Ferhat gibi dağları delersiniz”dedi.

 

65 KİLOMETRE’DEN 264 KİLOMETREYE

 

12 yıl öncesinde Denizli’ye ilk geldiğinde öncelikli çözümlerinin Aydın-Denizli bölünmüş yolunu tamamlamak olduğunu ve söz verdiği tarihte de bitirdik diklerini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Denizli’de biz gelmeden önce 65 kilometre bölünmüş yolu vardı. Buna 264 kilometre bölünmüş yol ilave ettik. Denizli’ye bugüne kadar birçok alanda 8 milyar liralık yatırım yaptık. Gençler! Denizli Büyükşehir Belediyesi şehre modern bir otogar kazandırdı. Bunun yanı sıra birçok park, pazaryeri, konut projesini gerçekleşti. Şimdi de Milli Eğitim Bakan’ımız da burada. Bu bina Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne yakışmıyor. Denizli Lisesi’nin tarihi binası büyükşehir belediyesine devredilecek. İnşallah bir daha ki ziyaretimizi büyükşehir belediyesinin yeni binasına yapacağız. Bugün açılışını yapacağımız hizmetlerin hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenleri kutluyorum. Ülkemizin halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanı’yım. Cumhurbaşkanlığı için göreve arkadaşlarım beni teklif ettikleri zaman farklı bir Cumhurbaşkanı olacağımı söyledim. Denizli 7 ayda ziyaret ettiğim 14. ilimiz oldu. Ayda 2 ile gitmişim. Sürekli halkın arasında oluyorum. Zaman zaman muhtarlarla toplantılar yapıyorum. İnşallah bir sonraki Cumhurbaşkanı seçimine kadar 50 bin muhtarla buluşacağım. Ülkemizin ve milletimizin ne kadar meselesi varsa hepsini yakından takip ediyor, hükümetimizle istişare halinde bu çalışmaları yürütüyoruz. Aşk ilen çalışan yorulmaz. Neşet Usta’mız böyle diyor. Daha çok çalışıp daha çok gayret göstereceğiz. Dünyadaki gelişmeler sebebiyle bugünkü şartların dünden daha zor olduğunu biliyoruz. Çevremizde yaşanan olayların karamsarlığa, umutsuzluğa sevk ettiğini görüyoruz. Siz mücadele etmek istiyorsanız, çalışmak istiyorsanız, karşınıza çıkabilecek hiçbir engel buna mani olamaz”dedi.

 

KORKAKLAR ZAFER ANITI DİKEMEZ

 

Denizli’nin gerçekleştirdiği altyapı ve vizyon projelerle adını tüm Türkiye’ye duyurduğunu altını çizen Erdoğan; “Biz şartlar ne olursa olsun, bölgemizde ve dünyada barış ve huzur ortamını tesis etmek için çalışıyoruz. Denizli ticarette, turizmde örnek başarılar ortaya koydu. Şunu unutmayın korkaklar zafer anıtı dikemez. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir meselesi yok. Yeter ki bize Çanakkale ve Kurtuluş ruhunu kazandıran o ruha sahip olalım. Biz iktidarı devraldığımızda bu inançla bu azimle çalışmaya başladık. Adım adım tüm engelleri aştık, bugün bu noktaya geldik. 2023 yılında ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapacağız. Bölgemizdeki olayları, küresel finans dalgalanmalarına rağmen yolumuza devam ediyor. Sizler yanımızda oldukça inşallah çok güzel günler göreceğiz. Seçimlere sayılı günler kaldı. Ortada projeleri yok. Varsa yoksa Cumhurbaşkanı şunu dedi, bunu dedi. Siz benim dediğimle uğraşacağınıza millete ne diyeceksiniz, Denizli’ye ne yatırım yapacaksınız onu söyleyin. Millet onlara itimat etmiyor. Ama ben ülkem ve milletim adına üzülüyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.