Cumhurbaşkanı kesin tarihi açıkladı

Cumhurbaşkanı kesin tarihi açıkladı

Cumhurbaşkanı o tarihi açıkladı.Kuaförler ve berberler ne zaman açılacak?

A+A-

Korona virüs tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta kuaförler ve beraberler kapatılırken, vatandaşlar “Kuaförler açılacak mı?, Berberler açılacak mı?, Kuaförler açılacak mı?, Kuaförler ne zaman açılacak?” sorularını aratmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise berber ve kuaför gibi işletmelerin 11 Mayıs’ta faaliyete geçeceğini açıkladı.

Yeni tip korona virüs(Kovid-19) salgınına karşı kapatılan kuaförlerin ve berberlerin ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar ise internetten “Kuaförler açılacak mı?, Berberler açılacak mı?, Kuaförler açılacak mı?, Kuaförler ne zaman açılacak?” sorularını aratmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından merak edilen sorunun cevabını açıkladı.

Kuaför ve berberlerin 11 Mayıs’ta açılacağının müjdesini veren Erdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Gereken temizlik şartlarının sağlanması, randevu sistemiyle çalışılması ve koltuk sayısının yarısı kadar müşteriye hizmet verilmesi şartıyla, berber, kuaför, güzellik sal geçebilecek.

Aynı şekilde, Sağlık Bakanlığının ve Ticaret Bakanlığının belirlediği kurallara uyulması şartıyla alışveriş merkezleri 11 Mayıs'tan itibaren hizmet vermeye başlayabilecek. Giyim eşyası, ayakkabı, çanta, zücaciye gibi ürünlerin satıldığı işletmeler, belirlenen şartlara uymak kaydıyla, 11 Mayıs'ta hizmete açılabilecek”

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.