''Daha Güzel Bir Çivril İçin Çalışıyoruz''

''Daha Güzel Bir Çivril İçin Çalışıyoruz''

''Daha Güzel Bir Çivril İçin Çalışıyoruz''

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilip yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in yoğun çaba harcadığı alt yapı ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemiz Çivril’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki  içme suyu hatlarının yenilenerek tamamlanması,  yağmur suyu kanallarının yapım aşaması ve cadde düzenlemelerindeki yeniliklerden sonra ,  yol yapım çalışmalarında,  tek tip kaldırım çalışmalarında  da sona gelindi. Uzun yıllar bu kadar kapsamlı çalışmaların yapılmadığı ilçemiz Çivril Cumhuriyet Meydanı,  planlanan program çerçevesinde daha modern ve sağlıklı bir yapıya kavuştu.

Bu konu hakkında görüşlerini belirten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven,  Bu zamana kadar uzun kapsamlı alt ve üst yapı çalışmalarının yapılmadığını belirterek, “vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşması daha yaşanılabilir bir Çivril için gece gündüz bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizi bu kutlu hizmet yolunda yardımlarını esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman ZOLAN'a  teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. Bu yapılan hizmetlerin kalıcı olduğunu da vurgulayan Dr. Güven, bu yapılan projelerin bugün yap birkaç sene sonra kaz boz yeniden yap olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.