Daha Önce De Deposu Yanmıştı

Daha Önce De Deposu Yanmıştı

Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde, yüzlerini tişörtlerle kapatarak, güvenlik kameralarının açısını başka bir yöne çevirip giyim mağazasını  kundaklamaya çalışan 2 kişi, yan taraftaki başka bir iş yerinin güvenlik kameralarına takıldılar.

A+A-

Saraylar Mahallesi 357 Sokak'taki bir giyim dükkanına dün saat 02.00 sularında gelen 2 kişi, tanınmamak için tişörtlerle yüzlerini örterek, evvela güvenlik kameralarının yönünü değiştirdiler. Daha sonra ise biri gözcülük yaptı, diğeri çevreden toplamış olduğu gazete parçalarıyla mağazayı ateşe vererek kundaklama girişiminde bulundu. Ama iş yerinin kapısının altından atmış olduğu gazete kağıtları söndü. Bir defa daha yakmayı denedi ama onda da sonuç alamadı ve ikili kaçtı.

Sabah iş yerine gelip yanmış gazete parçalarını gören mağaza sahibi Mehmet Şerif İmre, durumu hemen polise haber etti. Polis, mağazayı kundaklamaya çalışan 2 zanlının yan taraftaki başka bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendiğini tespit etti. Polis ekipleri yaptıkları çalışmalarla, zanlılardan Ö.Y.'yi gözatına aldı. Ö.Y., polisteki işlemlerinden sonra serbest kaldı.

'HARAÇ İSTEDİLER'

Mağaza sahibi Mehmet Şerif İmre, dükkanını kundaklama girişiminde bulunan kişilerin kendisinden daha evvel haraç istediklerini iddia etti ve kameralarca görüntülenen 2 zanlının, daha evvel deposunu kundakladıklarını, çıkan yangın sonucunda deposundaki giyim eşyalarının yandığını, 40 bin TL’lik zarar olduğunu, yapan kişilerin kamerada açıkça görüldüğünü,  bununla beraber 2 oğlunun da tehdit edildiğini, 2 zanlıdan birinin yakalanıp savcı tarafından serbest bırakıldığını, serbest kaldığı anda da komşu esnafını telefonla arayarak, 'Ben onları kesip, doğrayacağım' diye tehditler savurduğunu dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.