Daha Yapılacak İşlerimiz Var

Daha Yapılacak İşlerimiz Var

Dur durak bilmeden seçim çalışmalarını yürüten Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Karaçay ve Karateke Mahallesi’nde hemşehrileri ile kucaklaştı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu ile beraberindekiler Karaçay Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla buluştu. İftara gelen vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Osman Zolan ve Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, vatandaşların ramazanını tebrik etti. Karaçay Mahallesi’nde düzenlenen iftarda hemşehrileriyle aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Turgut Devecioğlu, “Allah’ım bu güzelliklerimizi arttırarak sürdürsün. Ramazan ayımızın bereketi ve güzelliğiyle inşallah yürüyüşümüzü daim eylesin. Allah’ım inşallah Kadir Gecesi’ne Ramazan Bayramı’na kavuştursun” diye konuştu.

Başkan Zolan’a teşekkür

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Karaçay’da ve Honaz’da pek çok önemli hizmetlere imza attıklarını belirten Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Karaçaylı hemşehrilerine şöyle seslendi; “2014 yılından itibaren Karaçayımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile beraber hizmet etmeye çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a Karaçayımıza, Honazımıza ve ilimizin tamamına yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerin teveccühü ile inşallah hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Çok şükür 5 yılda Karaçayımıza, Honazımıza Turgut Devecioğlu Başkanımızla birlikte el ele vererek birçok güzel hizmetler yaptık. Birçok sorunları çözdük, daha yapılacak işlerimiz var” diye konuştu. Başkan Zolan, konuşmasında hemşehrilerinin yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı da kutladı. Teravih namazı sonrası Karateke Mahallesi’ni de ziyaret eden Başkan Adayı Devecioğlu ve Başkan Osman Zolan, burada da vatandaşların istek, öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Devecioğlu ve Zolan hemşehrileriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.