Dalbudak,İşçilere Konut Projesini Anlattı

Dalbudak,İşçilere Konut Projesini Anlattı

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak tekstilcileri bilgilendirdi.

A+A-

“Konut projesinde işçi ve emeklilere öncelik verilecek”

 

AK Parti Denizli Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, gerçekleştirdiği tekstil ziyaretlerinde Denizli gündemine bomba gibi düşen konut projesini anlattı. Dalbudak, konut projesinde işçilere ve emeklilere öncelik vereceklerini söyledi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Dalbudak ilçe ziyaretleri sonrası şehir merkezine gelerek tekstil ziyareti yaptı. Bir günde 10 tekstili ziyaret eden Dalbudak, Denizli gündemini altüst eden konut projesini anlattı.

 

Konut projesinde işçilere ve emeklilere öncelik vereceklerini söyleyen Dalbudak, “Yakın zamanda otoyol ve hızlı tren gibi yatırımların gelmesi ile Denizli daha da büyüyecek. Denizli tarihinin en büyük projelerinden birini daha hayata geçireceğiz. Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin de duyurduğu gibi 25 bin konut yapacağız. Alanlar belirlenmiş durumda. 250 kişilik talep gelmesi durumunda ilçelerimize de konut yapacağız. Konut projesinde işçilere ve emeklilere öncelik vereceğiz. Evsiz hiçbir vatandaşımız kalmayacak. AK Parti hükümeti olarak ne söz verdiysek yaptık” dedi.

 

EVİ OLMAYAN ÇALIŞANLAR ÖNCELİKLİ OLACAK

 

Bir dönem kendisinin de tekstilde çalıştığını, tekstilde çalışarak ev almanın mümkün olmadığını çok iyi bildiğini aktaran Dalbudak, “Ben de sizler gibi uzun yıllar tekstilde çalıştım. Buralarda çalışmak çok zordur. Onun için projemizi açıklarken özellikle tekstil sanayi başta olmak üzere çalışanlarımızı öne aldık. Öncelik evi olmayan çalışanlarımızın olacak.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.