Dazkırı İstanbul'da Tanıtıldı

Dazkırı İstanbul'da Tanıtıldı

Dazkırı'nın ürünleri İstanbul'da tanıtıldı

A+A-

Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu tarafından organize edilen 6-10 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri kapsamında, Maltepe’de düzenlenen fuara Dazkırı Kaymakamlığı ve Belediye ortak stant açarak ilçenin tanıtımın yaptılar. Belediye Başkanı yoğun programından dolayı Meclis Üyesiz Naciye İpek Başkan Vekili olarak katıldı.

Afyonkarahisar’ı tanıtmak amaçlı düzenlenen organizasyonda Dazkırı Belediyesi ve Kaymakamlığı ilçeyi tanıtmak amaçlı Halı-Kilim ve Lavanta ürünleri ile fuarda yer aldı. İstanbul ve çevresinden gelen tüm misafirlere hem ilçeyi hem de ürünlerini anlattılar.

İstanbul Maltepe sahilinde düzenlenen Afyonkarahisar Turizm Ve Tanıtım Günleri ilk gün etkinlikleri ile ziyaretçilere açıldı. Orhangazi Parkında başlayan Afyonkarahisar Tanıtım Günlerinde Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, İlçe Kaymakamlıkları, İlçe Belediyeleri, özel sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının stantları yer aldı.

Afyonkarahisar Tanıtım günlerinin resmi açılışı Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Hatice Dudu Özkal ve Ali Özkaya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Kaymakamlar, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile 8 Eylül’de yapıldı.

Açılışa katılanlar açılış sonrasında Afyonkarahisar’a özgün ürünlerin yer aldığı stantları gezerek yetkililerden bilgi aldılar. 5 gün süren etkinliklerin ilk gününde Afyonkarahisarlı sanatçıların programı ile Halkoyunu ekiplerinin gösterileri gün boyu devam etti. Her gün ayrı bir konser gerçekleştirilen organizasyonda sanatçılar Behzat Uygur, Ferda Anıl Yarkın, Tayfun, Ferhat Göçer, Sinem, Özgün ve Kutsi sahne aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.