DEGİAD'da Sözkesen'e güvenoyu

DEGİAD'da Sözkesen'e güvenoyu

Denizli Genç İşadamları Derneği'nin (DEGİAD) ilk kadın başkanı Melek Sözkesen, başkanlık için yarıştığı genel kurulda güven tazeledi.

A+A-

DEGİAD'ın 13'üncü Genel Kurulu, Anemon Otel'de yapıldı. 1991 yılında kurulan DEGİAD'ın genel kurulu, ikinci kez iki başkan adayıyla yapıldı. Derneğin ilk kadın Başkanı Melek Sözkesen ile Kerim Çıralı'nın başkanlık için yarıştığı genel kurulda; Divan Başkanlığı'na Gültekin Okay Salgar seçildi. Salgar, DEGİAD'ın ikinci kez iki adaylı genel kurul gerçekleştirdiğini vurgulayarak, "DEGİAD'ı 1991 yılında 6 kişi ile kurduk. Bugün üye sayısı 268'lere ulaştı. Bunu görmek bizleri mutlu ediyor. Bu genel kuruldu iki adayın çıkması, sevindirici ve genel kurula ayrı bir hareketlilik getirmiş. Genel kurula yoğun katılımın olmasının nedeni de bu. Bu tablo bizlere gurur veriyor" dedi.

 

 DEGİAD'ın bir süre önce yaşamını yitiren eski Başkanı Sadık Emre Çaputçu da unutulmadı. Hedeflerinin Çaputçu'nun projelerini devam ettirmek olduğunu belirten Melek Sözkesen, eski yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verdi. Sözkesen'in Sadık Emre Çaputçu'nun plaketini ağabeyi Levent Çaputçu'ya takdim etmesi salonda duygusal anlar yaşattı. Faaliyet ve denetim kurulu raporlarının kabul edilmesinin ardından yapılan seçimlerde 268 üyeden 183'ü sandık başına gitti. 93 oy alan Sözkesen, tekrar başkan seçildi. Rakibi Kerim Çıralı 85 oy alırken; beş oy ise geçersiz sayıldı.

 

 Üyelere kendisine ve yönetimine verdikleri destek için teşekkür eden Melek Sözkesen'in yönetimi Orçun Alptekin, Levent Altuntaş, Serdar Atay, Serkan Başbuğ, A. Özer Başoğlan, M. Uğur Çoban, Erman Erikoğlu, Fahri Gökşin, M. Çağlar Kolbaşı, Sinan Soylu, Süleyman Şahan, Esra Kasapoğlu Ünlü'den oluştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.