DEKSAD’dan Yeşilay'a Ziyaret

DEKSAD’dan Yeşilay'a Ziyaret

Denizli Kadın Sağlıkçılar Derneği (DEKSAD) yönetimi Yeşilay Cemiyeti Denizli Şubesini ziyaret etti.

A+A-

Ziyarete, DEKSAD Başkan Yardımcısı Burtay Akbulut’un yanı sıra Dernek Saymanı Cennet Özer, Hekim Komisyonundan Ayşe İşeri, Eczacı Komisyonu Başkanı Pembe Durduran da katıldı.

 

Yeşilay Şube Başkanı Ümit Bayagut, DEKSAD üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeşilay’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Bayagut, “Yeşilay Denizli Şubesi olarak “Bağımlı Gençlik Bağımsız Gelecek”, “Akran Eğitimi Projesi”lerini gerçekleştirdik” dedi. Bayagut, ayrıca Bayramyeri’nde gönüllülerle stant açtıklarını ifade ederek yeni yapacakları proje hakkında bilgi verdi.

 

Denizli Kadın Sağlıkçılar Derneği (DEKSAD) üyeleri de “Çocuklarımızı ve gençlerimizi sigara, Alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için herkesin kendine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirterek, ”Sağlıklı bir kentin inşasını, ancak çocuklarımızı ve gençlerimizi eğiterek gerçekleştirebiliriz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi, onlara aşılayacağımız bilinçle mümkün hale gelecektir. Gençlerimize iyi örnek olmalıyız” dediler.

 

DEKSAD üyeleri, dernek olarak Yeşilay’ın yapacağı çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını belirterek Yeşilay haftasını kutladılar. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.