Demir'den Konuklarına Jest

Demir'den Konuklarına Jest

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR, İçişleri Bakanlığı Mensupları Eşleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Üyeleri ile bir araya geldi.

A+A-

İçişleri Bakanlığı Mensupları Eşleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Üyelerini karanfiller ile karşılayan Denizli Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt DEMİR,  36 vakıf üyesi ile kahvaltıda buluştu.

Denizli ilinin kültüründen, tarihine, sanayisinden ulaşımına kadar her konuda sohbetler edilerek bilgiler veren Sayın Mevlüt DEMİR,  kentin tümüne bakıldığında her alanda güzellikler ile dolu,  tarihin, sanayinin ve doğal güzelliklerin bir arada bulunduğu bir şehir olmasının yanında bu kenti dinamik tutan halkı ile Denizli’nin ahenk ve uyum şehri olduğunu dile getirdi. Demir, böyle güzel bir şehrin huzuru ve güvenliğini sağlamak için gerekli her türlü tedbirin alındığını ifade etti.

İçişleri Bakanlığı Mensupları Eşleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Üyeleri adına söz alan Yıldız ERKAN ise Denizli ilinin güven şehri olduğundan ve bu güvenin sağlanmasında Emniyetin öneminden bahsedip Denizli Emniyet Müdürlüğü personeline kolaylıklar diledi ve Mevlüt DEMİR’e misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Kahvaltı sohbet havasında geçti. Ardından Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR’in dernek üyelerine armağanlar sunması ve beraber hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.