Demokrat Parti'den Denizli belediye başkan adayları

Demokrat Parti'den Denizli belediye başkan adayları

Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, parti binasında yaptığı son açıklamada 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylarını tanıttı.

A+A-

Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, parti binasında yaptığı son açıklamada 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylarını resmen açıkladı.

 

Pamukkale'de Belediye Başkan Aday Adayları olarak Ziraat Mühendisi Azam keçeli ve Mali Müşavir Mustafa Nak  Merkezefendi'de Aday Adayları Eski sendika Başkanı Hulki İlhan ve Ayşe tosun Babadağ'da Aday Adayı Tekstil'ci Ali Gürcan Atlı Honaz'da Emekli Asker Yılmaz Ballı olarak açıklandı.

 

Demokrat Partinin Türkiye'nin en köklü partisi olduğunu ve Milliyetçi Muhazafakar bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Çelik, "Yıllarca güzel ülkemizi yönettik. Dağına ve taşına kıratın mührünü bastık. Yollar ve barajlar yaparak hizmetlerde bulunduk. Milletimizin Tekrar Teveccühünü Kazanarak bir çok noktada gösterdiğimiz bir birinden kıymetli tecrübeli Belediye başkan adaylarımızın ipi göğüsleyeceklerinden eminiz. Şayet İttifak olduğunda İttifakın Gereği Ne ise partimiz tarafından yapılacaktır. Büyükşehir ve 19 ilçemizde Adaylarımızı Gösterip Yolumuza devam edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.