DENİB Akademi'de Eğitim Zamanı

DENİB Akademi'de Eğitim Zamanı

Denizli İhracatçılar Birliği'nin eğitim faaliyetlerini sürdüren DENİB Akademi, 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü “Profesyonel Ekip Yönetimi Eğitimi”ni yaptı.

A+A-

Eğitimde katılımcılara Indus Consulting’den M. Efsun Yüksel Tunç tarafından kuşaklar, karakterler, kişilik renk analizi, ekip, ekip ruhu, ekip çalışması, hedeflere nasıl ulaşılır, mevcut durum analizi, rakip analizi, stres yönetimi, risk yönetimi, kriz yönetimi, misyon, vizyon, strateji, liderlik ve yöneticilik, güç ve etki, ekip performansı, motivasyon, güven ve süreklilik, ekip performansını artıran koçluk becerileri ile alakalı konularda teorik bilgiler sunuldu ve aynı zaman da gerçekleştirilen uygulamalara da katılımcılar interaktif bir şekilde katılımda bulundular.

Denizli İhracatçılar Birliği Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda yapılan eğitim firmaların yönetici, satış-pazarlama sorumlusu, işletme müdürü, üretim geliştirme mühendisi, insan kaynakları müdürü, endüstri mühendisi, mağaza bölge sorumlusu ve finansman müdürü görevinde bulunan kişilerin katılımı ile başarılı ve keyifli olarak bitti.

EĞİTİMLER SÜRÜYOR

DENİB AKADEMİ’nin programları sürüyor.Eğitimer, Denizli İhracatçılar Birliği ile Uşak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Uşak ilinde 10 Mayıs 2018’de yapılacak olan “Nasıl İhracat Yapabilirim?” eğitimi ile sürecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.