DENİB Akademi’de Güzel Bir Program Daha

DENİB Akademi’de Güzel Bir Program Daha

DENİB AKADEMİ tarafından, “Sen Sus Görüntün Konuşsun” programı 21 Kasım 2019’da Denizli İhracatçılar Birliği’nde yapıldı.

A+A-

Firmaların değişik bölümlerinde görevli olan temsilcilerin bulunduğu program,  LOOK’N’den Nilüfer Bayrak tarafından yapıldı.

Eğitim programında gösterge bilimi (semiyotik) nedir? kıyafetlerimiz neler anlatır, renkler ve anlamları ile kıyafetimiz bizimle aynı dili konuşuyor mu? konu başlıkları üzerinde duruldu.

Farkınızı Ortaya Koyun

Eğitmen Nilüfer Bayrak programda şunları söyledi:

“Örtünmenin ihtiyaç olduğu 170 bin yıl öncesinden günümüze kıyafetler de insanlık ile birlikte evrildi ve değişti. Artık giyinme tarzımız ve seçtiğimiz kıyafetlerimiz kim olduğumuzu tanımlama, diğerlerinden farkımızı ortaya koyma ve kimliğimizle ilgili mesajlarımızı iletmek için bir yol.

Peki, bu araçla kendimizi en doğru şekilde nasıl ifade edebiliriz, hayat ile ilgili hedeflerimize ulaşmada onu nasıl kullanabiliriz, doğru renkleri, dokuları ve parçaları nasıl neye göre seçmeliyiz?”

“Sen Sus Görüntün Konuşsun” programı yapılan bilgilendirmeler ile birlikte verilen minik tüyoların ardından soru-cevap bölümüyle devam etti.

DENİB AKADEMİ eğitimlerine, 28 Kasım 2019 tarihinde düzlenecek olan  “Zaman Yönetimi Eğitimi” ile devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.