DENİB Akademi’de Yeni Eğitim Tamamlandı

DENİB Akademi’de Yeni Eğitim Tamamlandı

DENİB ile TİM-TEB Girişim Evi işbirliği ile organize edilen “Şirketlerde Verimlilik İzleme ve Geliştirme Uygulamaları Eğitimi” 20 Ağustos 2019 tarihinde Denizli İhracatçılar Birliği’nde düzenlendi.

A+A-

TİM- TEB Girişim Evi’nden Çağrı Çilingir tarafından gerçekleştirilen, verimlilik ve katma değer yaratmanın önemine vurgu yapılan eğitimde; batık maliyet yönetimi, hedefe dönük fiyatlama yöntemi, sabit gider yönetimi, fire yönetimi, yatırım yönetimi, satış yönetimi gibi alanlarda sağlanacak verimlilik artışının işletmeye sağlayacağı katkılar üzerinde duruldu.

Verimliliği Artırmak Çok Önemli Bir Süreç

Eğitmen Çağrı Çilingir; verimlilik izleme ve verimliliği artırma süreçlerinin şirketleri çok yakından ilgilendirdiğini belirtti ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: 

“İşletmeler; sektörel daralmalar, hammadde fiyatlarındaki yaşanan artışlar, girdi maliyetlerinin yükselmesi, rekabet baskısının yoğunlaşması gibi birçok farklı değişkenden dolayı yeterli büyümeyi sağlamakta güçlük çekebiliyor. Hatta bu değişkenlerin sonucunda ticari yaşamını devam ettirmekte zorlanan firmalar olduğuna da şahit olabiliyoruz.

Dışsal faktörlerin etkileri karşısında işletmelerin rekabet avantajı elde edebilmeleri için şirket içi verim kayıplarını azaltmaları ve randımanı yüksek faaliyet modeline geçmeleri gerekiyor.”

Eğitim programı, yapılan bilgilendirmelerin ve paylaşımların ardından soru-cevap bölümüyle devam etti.

DENİB AKADEMİ eğitimlerine 28 Ağustos 2019 tarihinde düzenlenecek olan “Satış Yönetiminde Verimlilik ve Karlılık Yaratan Analizler ile İş Modelleri Eğitimi” ile devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.