DENİB Büyük Final Heyecanına Hazır

DENİB Büyük Final Heyecanına Hazır

Denizli İhracatçılar Birliği organizasyonunda ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 12 Nisan 2019 Cuma günü gerçekleştirilecek olan “Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması” nda final heyecanı başladı.

A+A-

Yaklaşık 1200 “genç mucidin” başvuru yaptığı yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde 30 finalist kıyasıya yarışacak.

Ünlü oyuncu Volkan Severcan’ın sunuculuk yapacağı final gecesinde, Burak ve Kıvanç da nefesleri kesen illüzyon gösterileriyle sahne alacak.

İNOVASYON BİLİNCİ AŞILAMAYI HEDEFLİYORUZ

Final gecesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan Genç Mucitler Yarışması ile ilgili olarak, genç mucitlerimizin kendilerine fırsat verildiğinde ne denli yaratıcı olduklarını bir kez daha kanıtladıklarını belirtti ve bu yarışma sayesinde geleceğimiz olarak gördüğümüz gençlerimize inovasyon bilinci aşılamayı hedeflediklerini söylerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnovasyonun önemi her geçen gün biraz daha artıyor. Teknolojinin de hızla gelişmesiyle birlikte, inovasyonda fark yaratanların öne çıktığını görüyoruz. Denizli İhracatçılar Birliği olarak bu bilinçten hareketle bu sene 4. kez Genç Mucitler Aranıyor Yarışması’nı düzenliyoruz.

Bu yarışma sayesinde, çok farklı fikirler icat olarak karşımıza çıktı. Bazıları gerçekten ticari ürün veya hizmete dönüşebilecek fikirler. Ancak asıl önemli olan, gençlerimizin kendilerine fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini bir kez daha kanıtlamaları oldu. Gençlerimizin hayatlarının her alanında inovasyon ve teknolojiyi bir arada kullanmaya devam ederek ülkemize katkı sunmaya devam edeceklerine inanıyorum.

Yarışmamıza yaklaşık 1.200 proje ile başvuran tüm öğrenci arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum ve muhteşem finalde kıyasıya yarışacak finalistlerimize de başarılar diliyorum.”

* Yarışmanın Sponsorları:

Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması’nın bu seneki sponsorları; Adres Patent, Kodpit A.Ş, Messe Frankfurt ve Paydos Turizm’dir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.