DENİB’te Eğitim Haftası

DENİB’te Eğitim Haftası

DENİB Akademi’nin eğitimleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, 04 Eylül 2018 Salı günü, Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda Dijital Liderlik eğitimini yaptı.

A+A-

DENİB Akademi eğitimlerinden bir tanesi daha dün gerçekleştirildi. Eğitim Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Bu eğitimin konusu ile Dijital Liderlik idi.

Pek Çok Konuda Bilgilendirme   

Bu haftaki eğitim NMT Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nden Murat Erim tarafından verildi. Dijital Liderlik eğitiminde; dijital ekonomi ile alakalı bilgilere, dijital ekosistemlerin yapısı, dijital dünyada iş yönetiminin nasıl olduğu, hedeflerin seçimi, nereye gidildiği, dijital ekonominin tüm paydaşlara olan etkileri, yeni teknolojilerin neler olduğu, ortaya çıkan yeni terimler, kurum stratejilerindeki değişimler, dönüşüm sürecine liderlik etme, dönüşüm adaptasyonuna liderlik etme ile alakalı konular vaka örnekleri ile birlikte katılımcılara sunuldu.

Dün yapılmış olan Dijital Liderlik eğitim programına şirketlerin bilgi işlem bölümünden, genel müdürlerden, ihracat, pazarlama, kurumsal iletişim departmanlarında görev yapıyor olan yöneticiler katılımda bulundular.

DENİB Eğitimleri Devam Ediyor

DENİB AKADEMİ eğitimlerini aralıksız devam ediyor. Programlar, 11 Eylül 2018 tarihinde Uşak ilinde Denizli İhracatçılar Birliği ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile yürütülmekte olan “ İhracatta Müşteri Bulma Yöntemleri ” eğitimiyle sürecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.