Denizli 23 Nisan'ı Böyle Kutladı

Denizli 23 Nisan'ı Böyle Kutladı

Bu yıl GAZİ MECLİSİMİZİN 100. YAŞINI 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını sokağa çıkma yasağına rağmen Denizli muhteşem kutladı. Yüz yıl öncede şartlar çok zordu, şimdi de zor şartlar altında kutlanıyor bu bayram.

A+A-

Zorlu mücadelelerin ve büyük savaşların başarısının nişanesi olan, 23 Nisan 1920 de Gazi meclisimiz açılmış, daha sonra bu tarih TÜRK MİLLETİNİN ve ÇOCUKLARIMIZIN kutlamaları için merhum GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tarafından hediye edilmiştir. Bu yıl GAZİ MECLİSİMİZİN 100. YAŞINI 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını sokağa çıkma yasağına rağmen Denizli muhteşem kutladı. Yüz yıl öncede şartlar çok zordu, şimdi de zor şartlar altında kutlanıyor bu bayram.

Tüm dünya ile beraber ülkemizde korona virüs mücadelesi sürerken bugün ülkemiz için çok özel bir gün. Ülkenin her yerinde Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her ne kadar sokağa çıkma yasağı olsa da coşkulu bir şekilde kutlanıyor.

9-003.jpg

Akishaber kameraları Denizli'deki 23 Nisan coşkusunu sizler için kaydetti. Denizli'de de sokaklar yasak gereği boştu ama binalar ve tüm daireler kırmızı beyaz bayraklarla süslenmişti. 

8d27eadb-ecc7-45f1-8750-965011707b81.jpg

Şehir merkezinde ve ilçelerde yapılan etkinlikler ile ne korona ne de yasak bu heyecanın etkisini azalttı. Hatta insanlardaki coşkunun bu sene çok daha fazla olduğu gözlendi. Çocuklar ve büyükler yapılan etkinliklere ellerindeki bayrakları sallayarak ve bando takımlarının çaldıkları parçalara eşlik ederek katıldılar.

4-009.jpg

Denizli, 100 yıl önce kazanılan bağımsızlık mücadelesini hiç bir koşulda sahipsiz bırakmayacağını bu zor günlerde ortaya koyduğu büyük coşku ile göstermiş oldu.

FOTO GALERi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.