Denizli Bakanına Sahip Çıkıyor

Denizli Bakanına Sahip Çıkıyor

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci seçim gezilerinin son günlerinde Denizli caddelerindeki vatandaş görüşmelerinde yoğun bir ilgiyle karşılandı.

A+A-

Son günlerde düzenlenen mitinglerde iğne atsan yere düşmez denecek bir kalabalık oluştu. Kısaca Denizli bakanına sahip çıktığını her yerde gösteriyor

 

Ekonomi Bakanı AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Denizli sokaklarında adeta yürümekte zorluk çekiyor.

 

Vatandaşın yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılanan Bakan Zeybeci, bu ilgiye kayıtsız kalamayarak onlarla sohbet ediyor, fotoğraf çektiriyor.

 

Seçim yasaklarının başlamasına sayılı saatler kala Denizli merkezde esnafları ziyaret eden ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Bakan Zeybekci, ağırlıklı olarak 2023 vizyon projeleri halkında bilgi vererek konut hamlesini anlatıyor.

 

Denizli tarihinin en büyük konut hamlesini başlattıklarını açıklayan Bakan Zeybekci’ye vatandaşlar, başta konutlar olmak üzere diğer projeler hakkında sorular yöneltiyor. Yoğun ilgi nedeniyle sokaklarda yürümekte güçlük çeken Bakan Zeybekci gittiği her yerde sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

 

Özellikle düzenlenen mitinglerde çok kalabalık bir kitle tarafından karşılanan Zeybekci ‘Denizli kazandı yine kazanacak, oyunuzu Denizli için verin, diyerek vatandaşları sandığa çağırıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.