Denizli Basket’in Yoğun Programı

Denizli Basket’in Yoğun Programı

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı yoğun bir tempoya hazırlanıyor.

A+A-

Temsilcimiz, 12 Eylül’de Akhisar Belediye, hemen akabinde 13 Eylül’de ise Manisa B.Ş.B ile deplasmanda hazırlık maçı oynayacak. Ardından 30 Eylül – 7 Ekim tarihleri arasında Federasyon Kupası’na katılacak. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket 2 hazırlık karşılamasının hemen ardından Hotel Angel’s Park tarafından düzenlenen ve PAÜ Arena’da oynanacak olan üçlü turnuvada bir kez daha gücünü test edecek. Buna göre 19 Eylül Lokman Hekim Fethiye Belediye ile 20 Eylül’de Petkim Spor’la, 21 Eylül’de ligin güçlü ekiplerinden Konyaspor’la karşı karşıya gelecek.

Federasyon Kupası

Türkiye Basketbol Ligi 2019-2020 sezonu Federasyon Kupası maçları 30 Eylül – 7 Ekim tarihleri arasında Eskişehir’de gerçekleştirilecek. 4 grup halinde gerçekleştirilecek olan Federasyon Kupası’nda temsilcimizin grubunda; Bandırma Kırmızı, Gemlik Basketbol ve Yalova Spor bulunuyor.

Federasyon Kupası’na katılacak olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı burada ilk maçını 30 Eylül günü Gemlik Basketbol ile oynayacak. Federasyon Kupası’nda ikinci maçında ise temsilcimiz Bandırma Kırmızı ile karşı karşıya gelecek. 2 Eylül Çarşamba günü ise Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı, Yalova Spor ile oynayacak.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımın Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, lig öncesi yapacakları hazırlık maçlarının ve Federasyon Kupası’ndaki mücadelenin takımı açısından iyi bir hazırlık dönemi olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.