Denizli Baskette Yüzler Yine Güldü

Denizli Baskette Yüzler Yine Güldü

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin 9. haftasında PAÜ Spor Yerleşkesi’nde Söğütsen Seramik’i konuk eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, rakibini 102-63 yendi.

A+A-

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde lider konumda olan ve hiç yenilmeyen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, evinde oynamış olduğu Söğütsen Seramik maçını kazandı ve 8’de 8 yaptı. Namağlup yoluna devam eden Denizli Basket, rakibine çok şans vermedi ve maçtan büyük farkla 102-63 galip ayrıldı.

Namağlup Devam

Rakibi Söğütsen Seramik’e şans vermeyen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in Baş Antrenörü Şahit Ateşdağlı maç sonunda açıklamalarda bulundu. Kendine güvenen ve inanan bir takım olduklarını belirten Ateşdağlı, “4 maç evimizde 4 maç deplasmanda olmak üzere toplamda 8 maç oynadık. Hepsinden galip ayrılmasını bildik. Bugün evimizde oynadığımız Söğütsen Seramik maçını farklı kazanarak iddiamızı tekrar gösterdik. Kendine güvenen ve inanan bir takımız. İstediklerimizi sahada uyguladığımız zaman maçı kazanmasını biliyoruz. Önümüzdeki maça da en iyi şekilde hazırlanıp kazanmak istiyoruz. Bizleri bugün yalnız bırakmayan, tribünleri dolduran seyircimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Maç sonunda ‘Pota Arkası’ taraftar grubu parkede 1. yaş gününü kutladı. Pasta kesimine Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ve oyuncular da eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.