Denizli BBP Aday Adayları tanıtıldı

Denizli BBP Aday Adayları tanıtıldı

Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanlığı tarafından yapılan basın toplantısında milletvekili aday adayları basına tanıtıldı.

A+A-

26 Nisan Perşembe günü yapılan toplantıda 16 aday adayı basına tanıtıldı. Toplantıda BBP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada BBP’nin Cumhur İttifakının içinde yer aldığı vurgulandı ve her ne olursa olsun Cumhur İttifakının desteklendiği, kendileri olsa da olmasa da bu ittifaka çamur atmayacakları dile getirildi.

İl Başkanlığının yaptığı açıklamada 16 milletvekilli adayının da birbirinden kıymetli olduğu belirtildi ve Şehit Liderin yolunda giden birbirinden kıymetli bu davaya gönül vermiş arkadaşların bu göreve talip oldukları, kendilerinin Denizli İl Başkanlığı olarak hepsine destek verdiklerini ve Gençlik yapılanması olan Alperen Ocaklarından 2 adayın çıkmasının da kendilerini onurlandırdığı ifade edildi.

Açıklamada BBP’nin seçimlere kendi amblemleri altında girmek istedikleri de vurgulandı ve bunun Genel Başkanın takdirinde olduğu, kendilerinin BBP’si logosu altında seçimlere girmek istediklerini, ama sürecin bu durumu belirleyeceği söylendi.

BBP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI

Mehmet Efe

Mustafa Semerci

Ahmet Tarık Sarı

Yasin Yolcu

Mustafa Ali Oytun

İsmail Karateke

Aydan Takmaklı

Halil İbrahim Yılmaz

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.