Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti'nin Dediğini Yapmak Zorunda Kaldı

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti'nin Dediğini Yapmak Zorunda Kaldı

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti grubunun su indirimi ısrarı olumlu sonuçlandı. Ama İyi Parti "yetmez" diyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti grubu tarafından yapılan ve haber merkezimize gönderilen açıklama metni şu şekilde:

"Denizli İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclis grubu olarak gerek meclis toplantılarında ve gerekse DESKİ genel kurullarında, yapılan su zamlarını defalarca gündeme getirmemize ve hatta suya yapılan zamların iptaline yönelik dava açmamıza rağmen ne yazık ki bu uyarılarımız ve mücadelemiz bugüne kadar AKP ve MHP grubunun karşı çıkışları nedeniyle sonuçsuz kalmıştır. 

Bugün gelinen noktada ise esasen suya yapılan zamların en azından bir bölümünün fazladan olduğu AKP ve MHP grubunca anlaşılmış olacak ki su fiyatlarında kısmi de olsa indirime gidilmiştir. Yapılan bu indirime rağmen yeni fiyatlandırmanın da yeterli olmadığı, halkımızın kullandığı suyun fiyatının daha da indirilmesi yönündeki ısrarlı mücadelemize devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz." 

ESKİ TARİFE

eski.jpg

YENİ TARİFE

yeni.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.