Denizli, Cumhuriyet Konseri'ne Akın Etti

Denizli, Cumhuriyet Konseri'ne Akın Etti

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Denizli halkını ünlü sanatçı Emre Aydın’la bir araya getirdi.

A+A-

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda organize edilen konser alanını saatler öncesinden doldurmuş olan Denizli halkı konsere yoğun bir ilgi gösterdi. Onbinlerin akın ettiği konserde sahneye çıkan Emre Aydın birbirinden güzel şarkılarını Denizli halkı için söyledi. Vatandaşların yoğun sevgi gösterisi altında şarkılarını hep beraber söyleyen Emre Aydın, böylesi özel bir günde kendisini Denizli halkı ile buluşturan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkürlerini sundu. Sanatçı Aydın'a Denizli horozu figürü bulunan plaket sunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli halkının Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik etti.

"Hep beraber sahip çıkacağız"

Başkan Osman Zolan, 95 sene evvel bugün cumhuriyetimiz ilan edildiğini, o güne gelinceye dek ecdadın canını ve kanını bu toprağa verdiğini, işte o mücadele sonucunda da zafere ulaşıldığını, başta cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitleri, kahramanları ve gazileri şükran, rahmet ve minnetle andığını ifade etti.

 

Cumhuriyete, vatana, bayrağa, devlete hep beraber sahip çıkacaklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, Cumhuriyetin yüzüncü yılının 2023’te muasır medeniyet seviyesinin üzerine hep beraber kavuşacaklarını, yarının bugünden daha güzel olmasını dilediğini, birlik ve beraberliğin daim olmasını, Cumhuriyetin yaşamasını ve 95. Yılın kutlu olmasını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.