Denizli'de FETÖ'cü iş adamlarına bir darbe daha!

Denizli'de FETÖ'cü iş adamlarına bir darbe daha!

Kastamonu merkezli 5 ilde sabah saatlerinde gerçekleştirilen FETÖ operasyonlarında aralarında iş adamları ve eski Bank Asya çalışanlarının da yer aldığı 22 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

A+A-

Aralarında Denizli'nin de bulunduğu Kastamonu merkezli 5 ilde sabah saatlerinde FETÖ operasyonları çerçevesinde iş adamları ve eski Bank Asya çalışanlarının da yer aldığı 22 kişinin polis tarafından gözaltına alındığı kaydedildi.

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince 5 il genelinde sabah saatlerinde operasyonlar düzenlendi. Eş zamanlı baskınlarda Kastamonu merkez baz alınarak  Bursa, Denizli, Manisa ve Ankara'da önceden belirlenen adreslere baskınlar gerçekleştirildi.

Bu baskınlarda aralarında iş adamları ve eski Bank Asya çalışanlarının da bulunduğu 22 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde ele geçirilen belge ve dökümanlara da polis tarafından el konulurken şüphelilerin illerde bulunan emniyet müdürlüklerine götürüldüğü ve ifadeleri alınacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.