Denizli’de Gerekçeli İstifa

Denizli’de Gerekçeli İstifa

Alınan bilgilere göre Sarı kanaryanın Denizli'deki şubesinden yanlış bilgilendirmeden dolayı bazı görevi bırakma olayları meydana geldi. İşte detaylar...

A+A-

Ayrılışı ile alakalı yazılı bir açıklamada bulunan Tünay, Başkan Ali Koç’un bir programda yapmış olduğu konuşmaya dayanarak istifasını verdiğini ve orada kullanılan bilgilerden bazılarının doğru bazılarının ise yanlış olduğunu dile getirdi.

11 Eylül tarihinde Fenerbahçe’nin kendi televizyonuna çıkan Fenerbahçe kulübü başkanı Ali Koç yaptığı bazı açıklamalarda Hedef bir milyon üye projesinde Denizli şubesinin performansının düşük olduğu, şubenin kirasının ve çalışanlarının ücretlerinin kulübün kasasından karşılandığını ama buna karşılık şubenin hiç üye bulmadığını iddia etmişti.

Yanlış Bilgilendirme Var

Ali Koç’un bu açıklamalarından sonra istifasını veren Emrah Tünay, Ali Koç tarafından yapılan açıklamalarda şubenin giderlerinin kulübün kasasından karşılandığının doğru olduğunu ama Denizli Şubesi'nin hiç üye yapamadığı bilgisinin net bir şekilde yanlış olduğunu dile getirdi.

Açıklamasının devamında kulübün sicil kayıtlarına bakıldığında Denizli Şubesi'nin şimdiye dek yaptığı temsilciler ve kongre üyelerinin veri dökümlerinin yazdığnı vurgulayan Tünay, Başkan Ali Koç’a bu konu ile alakalı yanlış bir bilgilendirmenin yapıldığını, kamuoyuna yapılmış olan bu doğru olmayan bilgilendirmenin şahsını, şubedeki yönetimi, menfaat beklemeksizin projeye ve takıma her şartta destek vermiş olan üyeleri çok üzdüğünü, Başkan Koç’u yanlış bir şekilde bilgi verenleri şiddetli bir şekilde kınadıklarını bu yüzden kendilerinin yönetim olarak kulübün yeni yönetiminin şubeler ile alakalı tasarrufları ile alakalı önünü açmak için istifa kararı aldıklarını dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.