Denizli’de Hafta Sonu Hava Durumu

Denizli’de Hafta Sonu Hava Durumu

Meteoroloji'den alınan açıklamalara göre bugün Denizli'nin doğu ilçelerinde kısa zamanlı  ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği ifade edilmişti. Peki yarın ve hafta sonu sıcaklıklar nasıl olacak?

A+A-

Meteoroloji'nin bugün için yaptığı açıklamada ülkenin kuzey kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle sularından sonra İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz’in kıyılarının gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı ifade edilmişti. Günlerdir kavrulan Denizli için de bir uyarı gelmişti.

Bugün öğle saatlerinden sonra Denizli'nin doğu ilçelerinde kısa zamanlı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğini ifade edilmesi sıcaklıklar azalıyor mu sorusunu da beraberinde getirdi. Peki kavrulmaya devam edecek miyiz? Sıcaklar azalacak mı? Hafta sonu sıcaklıklar nasıl olacak? Tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Hafta Sonu Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre yarın ve hafta sonu yağış beklenmiyor. Yarın bol güneşli ve 36 derecelik bir sıcaklığa hazır olun. Cumartesi ve Pazar günlerine bakıldığında ise yine bol güneş olmasına rağmen sıcaklıkların 2 derece birden düştüğü ve hafta sonunda sıcaklığın 34 dereceye gerilediği görülmekte.  Bu 2 derecenin ne kadar serinlik sağlayacağı da ayrı bir mesele.

Yine de yetkililere göre bu sıcaklıklarda özellikle kalp ve tansiyon hastalarının dışarıda çok fazla olmamaları gerekiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.